top of page

LASHES

LASHES

een lashlift is een behandeling van de eigen wimpers zonder extensions aan te brengen.


met deze behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven. het is een ideaal alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door een wimperkrultang. de lashlift is namelijk niet schadelijk voor je eigen wimpers. naast het liften worden de wimpers ook direct geverfd. Het resultaat: fantastische gelifte wimpers 6 tot 8 weken lang!

 

MEER VOLUME MET EEN LASHLIFT BEHANDELIG

vóór de behandeling reinig ik je wimpers grondig, maar alsnog wil ik je graag verzoeken om zonder make-up naar de praktijk te komen. het goed reinigen van je wimpers zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof, met een langduriger en beter eindresultaat. na het reinigen plaats ik siliconen pads op je oogleden, waaraan de wimperharen worden bevestigd. vervolgens breng ik de permanentvloeistof aan op je wimpers, die ervoor zorgt dat je wimper de krul aanneemt van de siliconen pad. het is belangrijk dat je tijdens de behandeling je ogen goed dicht houdt en me zeker laat weten als iets onprettig aanvoelt. wanneer de permanentvloeistof lang genoeg op je wimpers zit, breng ik de wimper fixeergel aan. die zorgt ervoor dat de wimpers de nieuwe krul behouden.

de lashlift is inclusief het verven van de wimpers, mocht je dit wensen. na deze volledig pijnloze behandeling zijn je wimpers prachtig gekruld en hoef je geen gebruik meer te maken van mascara.

 

WAAROM EEN LASHLIFT EN GEEN WIMPEREXTENSIONS?

er zijn veel verschillende soorten wimperextensions, waarbij er vaak één extension op één natuurlijke wimper geplaatst wordt. daarnaast zijn er nog andere opties om je wimpers voller te laten lijken met wimperextensions.

wanneer je meer volume in je wimpers wilt, maar geen wimperextension kan of wil dragen, is lashlift dé uitvinding voor jou. het is een veilige methode om je wimpers te krullen en geeft een veel natuurlijker effect dan wimperextensions.

TARIEVEN

alle tarieven van de verschillende behandelingen zien? klik op de onderstaande knop.

bottom of page