top of page

EYES

INFRALASH

dit is de meest natuurlijke vorm van een spmu-eyeliner en wordt Infralash genoemd. een infralash eyeliner wordt toegepast in de wimperrand van de ogen. de dikte wordt in overleg bepaald. het idee achter een infralash is optische diepte aan de ogen geven en je wimpers voller doen lijken. deze behandeling is ideaal voor mensen die niet veel make-up dragen en een natuurlijke look willen.

 

het is bekend dat je met (semi-)permanente make-up veel tijd bespaart. hierbij kun je ook denken aan eyeliner. sta jij iedere ochtend heel lang voor de spiegel om je eyeliner perfect te tekenen en ben je dat helemaal zat? dan is permanente make-up eyeliner voor jou de oplossing. je wordt wakker met eyeliner… hoe mooi is dat?

 

TOEPASSING:

permanente make-up wordt toegepast door middel van een spmu-apparaat met een naald/hygiënemodule. met kleine bewegingen worden de pigmenten onderhuids aangebracht. op de oogleden brengen we eerst een verdovende crème aan, zodat je tijdens de behandeling minder pijn ervaart. met een spmu-eyeliner brengen we pigment in de huid van je ooglid, aan de wimperrand. een eyeliner geeft optisch een diepte aan de ogen. zo kunnen de ogen groter en de wimpers voller lijken, en geeft het een frisse blik. bovendien bespaart het iedere morgen ook nog eens veel tijd. 

ANDERE REDENEN OM PERMANENTE EYELINER TE NEMEN ZIJN: 

  • een allergie of (over)gevoeligheid voor make-up

  • voorkomen dat je make-up uitloopt

  • wimperverlies door een aandoening

  • moeite met zelf make-up aanbrengen

TARIEVEN

alle tarieven van de verschillende behandelingen zien? klik op de onderstaande knop.

bottom of page