top of page

BROWS

POWDER BROWS

powder brows zijn de nieuwste trend op het gebied van semi-permanente make-up voor wenkbrauwen. Met deze techniek breng ik pixels (kleine puntjes) aan in je huid waarmee je de wenkbrauwen opvult of strakker maakt zoals je ook kan creëren met make-up. bij de powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter gepigmenteerd, wat zorgt voor een egale, poederachtige look.

omdat er op een heel subtiele wijze gepigmenteerd wordt met een spmu-apparaat lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd, alleen is het resultaat semi-permanent. dat houdt in dat je pas na gemiddeld 1,5 jaar je wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte Powder Brows.

powder brows zijn ideaal voor mensen met dunne, ongelijke of gedeeltelijk ontbrekende wenkbrauwen. het is ook een goede optie voor degenen die geen dagelijkse make-up willen dragen, maar wel graag volle wenkbrauwen hebben. omdat je de wenkbrauwen niet meer hoeft op te maken bespaar je er vanzelfsprekend ook veel tijd mee.

 

VOORDELEN:
  • geschikt voor alle huidtypes

  • heel naturel poedereffect

  • wakker worden met perfecte wenkbrauwen

  • gaat gemiddeld 1,5 jaar mee

  • geen beschadiging van de huid

  • zeer geschikt bij kale plekken of littekens

  • bijna geen roodheid of zwelling

 

HOE LANG DUURT DE BEHANDELING?

gemiddeld duurt een powder brows behandeling 1,5 tot 2 uur. tijdens de intake wil ik graag weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. in eerste instantie zal ik dan de wenkbrauwen voortekenen aan de vorm van je gezicht en uiteraard rekening houden met jouw wensen. daarna breng ik een aantal pigmenten aan op het voorhoofd om te bepalen welke kleur bij jou past. wanneer jij tevreden bent starten we met de behandeling.

 

NAZORGINSTRUCTIES EN ADVIES

na de behandeling geef ik nazorginstructies mee, die van belang zijn bij het herstelproces. deze instructies ontvang je ook via e-mail bij het maken van een afspraak.

 

powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee, mits je je houdt aan de nazorginstructies, dus het is essentieel om na de behandelingen de adviezen op te volgen zodat je langer kan genieten van je permanente make-up. daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je altijd goed zorg draagt voor je huid en je wenkbrauwen.
 

ga jij vaak zonnebaden? dan wordt de kans op vervaging natuurlijk groter. bij de powder brows heb je wel het voordeel dat de pigmenten geleidelijk vervagen en er geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

TARIEVEN

alle tarieven van de verschillende behandelingen zien? klik op de onderstaande knop.

bottom of page